Voorwaarden E-Koopjes.nl :

Door een of meerdere artikelen bij ons te bestellen verklaart u automatisch
akkoord te gaan met de volgende voorwaarden.


Uw privacy:
U kunt van ons verwachten dat wij zeer discreet met uw gegevens omgaan
en deze niet aan derden verstrekken en uitsluitend gebruiken om uw bestelling af te handelen.

Koopovereenkomst:

Wanneer u een bestelling aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaats gevonden. Wilt u uw bestelling alsnog annuleren dan kan dit kosteloos binnen 24 uur. Wij behouden ons het recht voor bestellingen al dan niet zonder opgave van redenen niet uit te voeren.

Aanbieden en prijzen:

Aanbiedingen van artikelen gelden zolang de voorraad strekt. Wij behouden ons het recht om teksten, prijzen en artikelen te verwijderen, te wijzigen of te veranderen, alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van typfouten. Alle op de webshop vermelde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.

Bestellingen:

Indien producten op voorraad zijn is de levertijd minimaal 2 dagen en maximaal 5 dagen. Het kan soms voorkomen dat één of meerdere artikelen niet direct leverbaar zijn. Indien dit het geval is houden wij de bestelling aan. Wij berichten u over de stand van zaken via e-mail.
Mocht een artikel uitverkocht zijn, dan ontvangt u hierover bericht.


Betaling:

Betalingen zijn mogelijk via vooruitbetaling, Ideal en Paypal. Zodra u de bestelling bij ons heeft geplaatst ontvangt u via email een bestel bevestiging met het totaalbedrag (incl.verzend kosten)en de gegevens met betrekking tot de betaling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen berichten wij u hierover per E-mail.

Aflevering:

Wij verzenden uw bestelling via TNT-Post. Mocht het voorkomen dat een bestelling zoekraakt dan ligt de verantwoordelijkheid bij de TNT-Post. Mocht het zo zijn dat u verkeerde gegevens heeft ingevuld bij uw bestelling, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor een daaruit voortvloeiende onjuiste bezorging. TNT-Post zal het pakketje twee maal aanbieden op uw afleveradres. Mocht u niet in staat zijn het bestelde te ontvangen, dan heeft u drie weken de tijd om het pakketje af te halen op het postkantoor. Wij doen ons uiterste best om de aangeven levertijd, van 2 a 5 werkdagen, te realiseren. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen, om welke reden dan ook dan ontvangt u hierover bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling te annuleren en het reeds betaalde bedrag wordt terug gestort op uw bankrekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de levering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

Garantie:

Wij geven 100% garantie op onze artikelen indien er sprake is van een fabricagefout, mocht dit het geval zijn laat ons dit z.s.m. weten via E-mail. U dient altijd eerst contact met ons op te nemen alvorens u tot retournering overgaat. Alleen onbeschadigde artikelen in ongeopende originele verpakkingen worden geaccepteerd.

Ruilen:

Door kleurinstelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, kunnen de kleuren van de door ons geplaatste foto's in onze shop niet voor 100% gegarandeerd worden. Retourneren op kleurafwijking kan derhalve niet geaccepteerd worden, hopelijk hiervoor uw begrip.

Reclames en aansprakelijkheid:

U heeft de verplichting om bij aflevering te inspecteren of de artikelen beantwoorden zoals overeen gekomen. Indien dit niet het geval is, neemt u binnen 24 uur, via E-mail contact met ons op. Indien blijkt dat de artikelen niet overeenkomen zoals afgesproken dan kunnen wij de desbetreffende artikelen tegen retournering vervangen door nieuwe producten dan wel de aankoopwaarde terugstorten op uw bankrekening. Indien u het artikel om welke goede reden dan ook niet wenst af te nemen, dan heeft u het recht deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren (verkeerd bestelde artikelen vallen hier niet onder!).  Deze retourzendingen worden in dit geval alleen geaccepteerd indien het artikel en de originele verpakking onbeschadigd zijn. Tevens zijn de verzendkosten van retournering voor uw rekening.

Copyright:

Het is verboden om afbeeldingen en teksten van onze webshop te gebruiken zonder dat daar toestemming voor is gegeven door de auteur. Alle afbeeldingen zijn onzichtbaar gemerkt om aan te kunnen tonen dat deze van onze webwinkel zijn.