25 Marvelmatten diverse prints

€ 22,50
Netto gewicht: 1,00 Kg
Bruto gewicht: 1,00 Kg
Omschrijving

Wat is Marvelmat®?

Is een unieke badmat met een exclusieve anti-slip behandeling, welke te gebruiken is aan de binnenkant van douches en baden, ontworpen om het risico op ongevallen te verminderen. Het product is voor éénmalig gebruik, economisch en volledig aan te passen.

Waar is Marvelmat® van gemaakt?
Het is gemaakt van synthetische materialen en natuurlijke vezels die bestand zijn tegen water, zeep en olie. Het onderste gedeelte is bewerkt met een anti-slip materiaal om de veiligheid in de badkamer te verhogen.

Verliest de Marvelmat® zijn werking tijdens het gebruik?
Hoewel Marvelmat® een wegwerpproduct is, kan dezelfde persoon het gedurende enkele weken gebruiken alvorens het zijn eigenschappen verliest.

Laat Marvelmat® enige sporen van gebruik achter?
Nee. In tegenstelling tot andere producten zoals sprays en veiligheidsstickers voor baden, laat het anti-slip materiaal van Marvelmat® geen sporen achter in het bad of de douche na gebruik, behalve bescherming tegen slijtage en krassen.

Wie zijn de grootste afnemers van Marvelmat®?
Iedereen kan Marvelmat® gebruiken, van bedrijven tot particuliere klanten. Marvelmat® is ontworpen om zowel thuis als op een bedrijf, zoals een hotel, te worden gebruikt. Wij hebben klanten van verschillende sectoren, van hotels tot vakantieparken en sommige woningen die hun veiligheid tijdens het baden of douchen willen verhogen.